14 листопада буде обрано пару, яка представить Україну на Blackpool Dance Festival 2022

13:10 25.10.2021 Андрій Мацола
731

Уже за три тижні - 14 листопада - вперше оберуть пару, яка представить Україну на Blackpool Dance Festival 2022. Про це повідомив партнер та меценат проекту «Танцюй серцем» Андрій Мацола на своїй сторінці у facebook

"Катерину Кухар знають як найбезкомпроміснішу суддю «Танців з зірками». Її коментарів учасники бояться і водночас чекають — її думка гостра, тонко сформульована й завжди влучна. Через три тижні — 14 листопада — Катерині та іншим суддям шоу доведеться вперше обирати пару, яка представить Україну на Blackpool Dance Festival 2022. Це надзвичайна відповідальність навіть для таких профі як судді «Танців з зірками». Всього за кілька хвилин виступу п‘яти пар суддям доведеться не просто оцінити техніку виконання танцю, але й знайти ту одну пару-переможницю, в якій є потенціал перемогти в Блекпулі. В танцях фіналістів проекту «Танцюй серцем» Катерина хоче побачити музикальність та душею виконаний політ. На думку прими-балерини, неможливо танцювати з порожньою душею, танець необхідно прожити не тільки тілом, а й душею — має бути справжній яскравий емоційний вибух, який наповнить глядача.

Насправді, саме на такі виступи чекають і телеглядачі. Якщо ви знаєте, що такий танець вам під силу, присилайте свої відео https://bit.ly/3zOToKE, щоб здійснити свою мрію й стати гордістю України на блекпульському фестивалі наступного року", - заявив Андрій Мацола.

Читай більше про проект на «Танцюй серцем» — унікальний шанс для всіх, хто любить і вміє танцювати», - Андрій Мацола.

Повернутися до проекту
Центр практичної допомоги захисникам України Axios