31 жовтня, в Київській православній богословській академії прочитав лекцію Григорій Омельченко

10:11 01.11.2019 Андрій Мацола
1710

31 жовтня в Київській православній богословській академії в рамках проекту "Публічний лекторій" прочитав лекцію відомий український політик, Герой України, кандидат юридичних наук, доцент, генерал-лейтенант - Григорій Омельченко.

Лекція була присвячена темі "Україна і Православ’я в контексті світової цивілізації і загрози з боку Росії".

На початку лекції доповідача представив ректор Київської православної богословської академії протоієрей Олександр Трофимлюк.


В ході лекції Гргорій Омельянович Омельченко розкрив тему Украінського Православ’я в контексті світової цивілізації, та проговорив можливі загрози з боку Росії.

Слідкуйте за анонсами на нашому сайті, щоб дізнатись про наступні публічні лекції.

Фото прес-служби КПБА.

Проект відкритої освітньої програми «Публічний лекторій» є спільною ініціативою КПБА та створеного Андрієм Мацолою Громадського дослідницького інституту «Відповідальне суспільство», що має два основні завдання – з одного боку, залучення до прочитання лекцій студентам КПБА провідних науковців або визнаних експертів зі світських навчальних закладів та інституцій; з другого боку – «Публічний лекторій» надає безкоштовну можливість кожній людині прослухати публічну лекцію, а також ознайомитись з діяльністю Київської православної богословської академії.

Повернутися до проекту
Освітні проекти