Андрій Мацола привітав журнал "Новое Время" з річницею

11:05 17.05.2019 Андрій Мацола
792

Андрій Мацола привітав Віталія Сича та всю команду журналу "Новое Время" з 5 річницею створення. Про це відомий пивовар написав днями на своїй сторінці у facebook.

"Для мене особисто ця річниця теж важить дуже багато. Адже всі ці 5 років, починаючи з першого номеру, у мене на столі щотижня зв’являється свіжий журнал. Я надзвичайно поважаю цих талановитих і “зубатих” профі за те, що вони роблять. Тим більше у наш час, коли, не кожен, хто називає себе журналістом, може виправдано носити це звання. Всі ці роки журналісти НВ послідовно дотримуються принципу: журналістика, а не заказуха.

Знаючи історію створення журналу, я розумію, що інакше бути б і не могло. Згадайте, з чого починався журнал — з висловлення громадянської та професійної позиції. В 2013 році після зміни власника "Українського медіахолдингу" майже вся команда журналу “Кореспондент” на чолі з Віталієм Сичем просто пішла. І вже за 4 місяці вони створили нове авторитетне медіа.

Я переконаний, успіх будь-якої справи залежить від довіри. Її легко втратити, але якщо сумлінно виконувати свою роботу і не йти на компроміси з власною совістю, то рано чи пізно довкола тебе зберуться люди, які поділяють твої цінності", - зазначив Андрій Мацола.

Повернутися до проекту
Відродження духовної спадщини