Андрій Мацола відвідав концерт "Океану Ельзи", який пройшов у метро — на станції, де майже два місяці війни жили люди

16:04 25.04.2022 Андрій Мацола
383

Народний тренер проекту "Голос" Андрій Мацола відвідав концерт "Океану Ельзи", який пройшов у метро — на станції, де майже два місяці війни жили люди. На концерті також був присутній учасник проекту Олександр Свіріденко. Про це стало відомо з допису у facebook Андрія Мацоли:

"Особлива зустріч для нас — два тренери Голос країни (Voice of the Country) і учасник проекту Олександр Свіріденко. Концерт Океан Ельзи / Okean Elzy, який пройшов у метро — на станції, де майже два місяці війни жили люди.
Ще зі сліпих прослуховувань захоплювався голосом Олександра — Наді Дорофєєвій дійсно вдалося зібрати дуже сильну команду. Але тепер до захоплення додалася ще й глибока пошана: Олександр — мужній, з сильним характером і гордий захисник України. Мовчазний і дуже сконцентрований. Від початку повномасштабної війни йому та його побратимам з військового оркестру довелося змінити музичні інструменти на зброю. Вони несуть службу в ЗСУ. І лише заради виступу на цьому концерті Олександр знову взяв гітару. Насправді, музика теж потужна зброя і ліки водночас.
Віримо, що вже зовсім скоро ми знову зустрінемося на «Голосі», щоб вражати нашу країну талантами і неповторним співом. І все буде добре.
Україна переможе!".



Повернутися до проекту
Центр практичної допомоги захисникам України Axios