"Без України не буде майбутнього, не кажучи вже про якесь існування бізнесу", - Андрій Мацола

05:02 28.02.2022 Андрій Мацола
420

Андрій Мацола разом з дружиною та дітьми, як і багато інших українців, був вимушений виїхати до рідного Львова. Про бізнесмен написав на своїй сторінці у facebook:

"Наш дім під Вишгородом знаходиться поруч з дамбою Київської ГЕС, що опинилася у самомуепіцентрі обстрілів. Ми передали запас продуктів та відкрили двері будинку (є глибокий підвал) для усіх сусідів та людей, котрі вирішили залишитись у власних домівках навколо.

Обидва заводи нашої групи примусово призупинено, і я молюся, щоб усі наші колеги, співробітники та партнери, і їхні родини були у безпеці. Усі кошти, які або залишались на рахунках, або ще надходять, направляються на підтримку наших військових. Також і особисті заощадження. І я впевнений, що так робить кожний український бізнесмен. Без України не буде майбутнього, не кажучи вже про якесь існування бізнесу. Зараз тільки одне має значення – наші хлопці та дівчата, які мочать клятих загарбників. А потім - як би не було важко, ми повернемося до мирного життя та відновлення нашої прекрасної землі від наслідків ганебної спроби окупації.

Тримаймося, піклуймося про своїх близьких, борімося у міру сил кожного!

Схиляю голову перед героїзмом наших воїнів, чоловіків та жінок, які чинять опір, не жаліючи свого життя, та розбивають «мордорську орду». Ми переможемо, ми на своїй землі і ми сильні як ніколи", - пише на своій сторінці у facebook Андрій Мацола.

Повернутися до проекту
Відродження духовної спадщини