"Бути “онлайн” - єдиний спосіб виходити до молодої аудиторії, комунікувати з нею і, можливо, навіть бути почутим", - Андрій Мацола

15:11 13.11.2018 Андрій Мацола
776

Відомий бізнесмен, пивовар, власник Першої приватної броварні Андрій Мацола дав інтерв'ю "Зе Интервьюер Business". Це було не типове інтерв'ю, а швидше відверте й відкрите спілкування, виходячи за рамки форматів, не обмежуючись однією темою. В своїй розмові Андрій Мацола поговорив про пиво, футбол, бізнес та рекламу.

"Телебачення ще довгий час залишатиметься топовим медіа для нас, українців, проте ігнорувати нові тренди не можна. Діджиталізація незворотна, а її процес насправді дуже швидкий. Ще кілька років тому інтернет був лише джерелом інформації, місцем покупок чи способом провести дозвілля. Сьогодні це, в першу чергу, спілкування. Для цілого покоління статус “онлайн” став обов’язковим. Бути “онлайн” - єдиний спосіб виходити до молодої аудиторії, комунікувати з нею і, можливо, навіть бути почутим", - пише на своій сторінці у фейсбук бізнесмен Андрій Мацола.

Більше за посиланням https://m.youtube.com/watch?v=mgDL3WOLEZk

Повернутися до проекту
Розвиток громадянського суспільства