"Людина, яка дійсно горить своєю мрією та справою, здатна творити чудеса", - Андрій Мацола

15:30 26.07.2018 Андрій Мацола
1537

Андрій Мацола надає українцям можливість безкоштовно зварити свій авторський сорт пива на його першому заводі у Львові, з якого колись починалася компанія Перша приватна броварня. Тепер пивоваром може стати, хто завгодно: офіс-менеджер, бухгалтер, фотограф, машиніст метро чи водій тролейбуса, шкільний учитель, домогосподарка чи професор університету. Обмежень немає. Це можливість кардинально змінити своє життя, знайти новий, цікавий і прибутковий вектор розвитку. А ще відчути незрівнянний кайф від усвідомлення того, що створений тобою продукт продається в магазинах по всій країні. Це чудовий "трамплін" для тих, хто мріяв про бізнес. Ідеальний старт. Можливість відразу зайти в перший вагон великого бізнесу, нічим не ризикуючи. Ніколи не пізно стати тим, ким хочеться.

З 23 липня розпочато прийом заявок. Умови прості, зрозумілі й чесні: ви заходите на сайт http://ichub.com.ua/topbeerstartup/ і заповнюєте анкету. Важливо максимально творчо підійти до опису ідеї, її унікальності. Заявки приймають до 15 серпня. Після чого збирають експертну раду й вибирають три кращі ідеї. Їхніх авторів запросять до Львова й нададуть можливість зварити заявлені в анкеті сорти пива на обладнанні першого заводу компанії Перша приватна броварня. Вам звичайно ж, допоможуть, проконсультують. Щоб все було абсолютно чесно, а сорт дійсно вийшов авторським, вибирати й купувати сировину фіналісти будуть самі. Вам компенсують всі витрачені на інгредієнти гроші, але категорично не будуть втручатися в рецептуру й процес варки. Це буде лише ваша творчість. Якщо зварена партія крафту сподобається споживачеві, Перша приватна броварня розпочне обговорення постійної співпраці.

"Я впевнений, що учасники придумають унікальний сорт пива, який полюбить вся країна, і про який іноземні туристи потім писатимуть в своїх блогах і соціальних мережах, рекомендуючи його іншим мандрівникам", - зазначає Андрій Мацола на своїй сторінці в facebook.


Повернутися до проекту
Відродження духовної спадщини