«Танцюй серцем» - формула успіху в проекті закладена в його назву

15:09 29.09.2021 Андрій Мацола
437

Наступного тижня екватор відбіркової частини «Танцюй серцем» - танцювального проекту, який дає шанс українським танцюристам проявити себе на міжнародному рівні - взяти участь у найпрестижнішому в світі танцювальному турнірі Blackpool Dance Festival. Про це на своій сторінці у facebook написав меценат цього проекту Андрій Мацола.

«Наступного тижня екватор відбіркової частини “Танцюй серцем”. Ще до офіційного старту проекту в шоу Танці з зірками ми з Оленою Шоптенко поговорили про те, якими критеріями вона керуватиметься у виборі п‘ятірки фіналістів.

Як професійна танцівниця та хореограф, а також дворазова учасниця фестивалю в Блекпулі, в першу чергу, вона звертає увагу на техніку виконання танцю. Це зрозуміло, адже Blackpool Dance Festival – найпрестижніший міжнародний бальний конкурс, і на українську пару-переможницю проекту там чекає жорстка конкуренція, яку їй складуть сотні кращих пар з усього світу. Цю конкуренцію важливо витримати і на професійному рівні, і на емоційному. Тому ще одна вимога Олени – це харизма та індивідуальність в танці. Виходить, що формула успіху в проекті закладена в його назв.

Танцюйте серцем і перемагайте!» - заявляє Андрій Мацола.

Повернутися до проекту
Фан-рух «Вірні збірній»