«​Одним з ключових елементів успіху бізнесмена є вміння відчути, коли компанія потребує новий виток розвитку», - Андрій Мацола

11:02 14.02.2022 Андрій Мацола
261

Днями український бізнесмен та меценат Андрій Мацола відвідав першу церемонію нагородження «Forbes – підприємець року». Про це меценат написав на своїй сторінці у facebook:

«Бізнес — одна з головних рушійних сил в Україні. Добре, що це не лише помічають, а цінують та відзначають. І нарешті такі події знову відбуваються офлайн з особистими зустрічами і спілкуванням.

Вчора на першій церемонії нагородження «Forbes – підприємець року» поспілкувалися з багатьма бізнесменами та керівниками компаній, з якими давно не бачилися. Особливо теплою була зустріч з Peter Chernyshov, який в період 2006-2014 років очолював велику пивоварну компанію. Ми конкурували на одному ринку. І я досі вважаю його найдостойнішим СЕО і дуже поважаю.

Серед тем, які вчора активно обговорювали, була важливість наповнення бізнесу новими ідеями, приходу в нього нових облич, які здатні ці ідеї генерувати й втілювати в життя.

«Вічні» директори — явище радянського часу, коли керівники підприємств вважали себе найефективнішими і часто, самі того не розуміючи, ставали великою проблемою для компанії.

Одним з ключових елементів успіху бізнесмена є вміння відчути, коли компанія потребує і готова отримати нове дихання, новий виток розвитку. Перша приватна броварня розвивається за сучасними міжнародними принципами. З початку цього року в неї новий СЕО — Andrei Ghenov. Він одночасно нове обличчя й досвідчений гравець нашої команди. В компанії він вже більше 11 років, пліч-о-пліч ми пройшли довгий і непростий шлях. Раніше Андрій як фінансовий директор був більше «в тилу», а сьогодні — «на передовій» нашого бізнесу. Він крутий професіонал і класна людина.

Тепер операційні процеси компанії займають значно меншу частину мого часу. І в мене, як у голови ради директорів акціонерів «Першої приватної броварні», є змога більше сфокусуватися на стратегічних планах та розширенні бізнесу. Це дає круті можливості рухатися далі, навіть поглядаючи в бік нових нестандартних напрямків».




Повернутися до проекту
Освітні проекти