Перша приватна броварня входить у винятковий список партнерів компанії-гіганта Heineken

17:09 28.09.2018 Андрій Мацола
987

Перша приватна броварня входить у винятковий список партнерів компанії-гіганта Heineken. Про це днями написав Андрій Мацола на своїй сторінці у facebook.

"Днями повернувся з Амстердама. Мені дуже пощастило з партнерами. В світі можна на пальцях порахувати країни, яким Heineken довірив виробництво своєї продукції на нерідному заводі. І я горджуся, що наш завод входить в цей винятковий список. Це неймовірна довіра з боку компанії-гіганта, яка завжди піднімає настрій, надихає, заряджає на роботу й новий результат", - розповідає Андрій Мацола.

"Під час візиту в Heineken Experience дізнався досить цікавий факт, який мене надихнув і порадував. Виявляється, засновнику компанії Heineken Герарду Адріану Хейнекену на момент запуску компанії було всього 22 роки. А гроші на покупку та розвиток першого в його житті бізнесу йому дала мама. Дуже схожа історія: мій перший завод у Львові в мене з'явився в 25-річному віці. І компанії Перша приватна броварня сьогодні могло просто не існувати, якщо б тоді моя мама не повірила й не допомогла своїми грошима".

Повернутися до проекту
Розвиток громадянського суспільства