Переможцями проєкту «Танцюй серцем» стали Анастасія Грошева та Віталій Павленко

11:11 15.11.2021 Андрій Мацола
415

Вчора ввечері в етері Танці з зірками стали відомі переможці проєкту «Танцюй серцем» - це Анастасія Грошева та Віталій Павленко. Саме Анастасія та Віталій представлять Україну на найпрестижнішому та найвідомішому міжнародном танцювальному фестивалі Blackpool Dance Festival 2022.

"На Блекпул їдуть Анастасія та Віталій! Вітаю їх із заслуженою перемогою! Кубок проєкту «Танцюй серцем» справедливо належить їм, хоча всі п’ять пар-фіналістів учора неймовірно виступили на паркеті Танці з зірками. Для мене особисто і, я впевнений, для мільйонів українців кожен з них вже переможець.

У Віталія та Анастасії попереду кропітка підготовка до Blackpool Dance Festival 2022. Їхня історія тільки починається. Тож нехай вона почнеться ще з однієї перемоги, і нехай наш український прапор обов’язково замайорить у Блекпулі, а весь світ побачить, що ми вміємо йти до своєї мрії та вміємо перемагати! Успіху вам!", - привітав з перемогою Анастасію та Віталія партнер та меценат проєкту «Танцюй серцем» Андрій Мацола.


Повернутися до проекту
Фан-рух «Вірні збірній»