Перша приватна броварня відсвяткувала своє 15-річчя

09:10 09.10.2019 Андрій Мацола
937

Перша Приватна броварня відсвяткувала своє 15-річчя! Про це днями зробив допис на своїй сторінціі у facebook засновник Першої приватної броварні Андрій Мацола.

"Це був насичений і цікавий час. Справжнім задоволенням для мене було спостерігати, як ідея перетворилася на справу. Як поступово й невідворотно ми крок за кроком стали одним з найбільших національних виробників пива.

За ці роки багато чого змінилося, але незмінною залишилася наша філософія «Для людей - як для себе» - це не просто слоган, це формула успіху. Все, що ми робимо, ми робимо для вас, своїх споживачів. Радий, що ви це помічаєте й цінуєте - наш успіх цьому підтвердження.

Пивний ринок складний, висококонкурентний. За останні роки він суттєво втратив в об’ємах (-30% з 2013 року). Але всупереч загальному тренду ми працюємо й ростемо - за цей час наші продажі збільшилися на 17%. Створюємо власні бренди та розвиваємо наше ексклюзивне партнерство з Heineken - брендом # 1 в преміум-сегменті в світі.

15 років - не час зупинятися, навпаки, попереду в нас багато роботи - збільшити ринкову частку вдвічі, розширити портфель продукції, відкрити нові ринки. В нас сильна команда, тому ці задачі ми ставимо собі на найближчі 5 років.

Дякую кожному й кожній з 4 000 людей по всій Україні за щоденну працю і високий командний результат!", - зазначає відомий пивовар Андрій Мацола.

Повернутися до проекту
Розвиток громадянського суспільства