"Війна зробила ті завдання неактуальними, обнулила їх, але прийшли нові, що стали для усіх нас першочерговими", - Андрій Мацола

13:04 07.04.2022 Андрій Мацола
522

"На моєму календарі в офісі досі 24 лютого.

Вже досить давно у мене склалася звичка: йдучи з роботи додому ввечері, виставляти на календарі дату, коли я планую бути в офісі. Але 24 лютого в офіс я не приїхав.

Цей день, як і в багатьох українців, у мене був розпланований: зустрічі, задачі. Тоді я вважав їх досить складними, тепер дивлюся на них і думаю, з яким великим задоволенням я б зараз їх усі вирішував. Війна зробила ті завдання неактуальними, обнулила їх, але прийшли нові, що стали для усіх нас першочерговими і точно будуть такими в найближчому майбутньому.

Цей календар я вирішив зберегти для своїх онуків, щоб ця дата назавжди закарбувалася в їхніх серцях. І щоб через роки вони завжди пам’ятали, якою ціною виборювались їхня свобода та незалежність, їхнє існування як українців.

Поки в офісі я сам, але вірю, що зовсім скоро він наповниться звичним робочим шумом, ароматом кави, «коридорними» нарадами, робочими обговореннями з суперечками і новими ідеями. Зовсім скоро. Вірю", - ділиться своїми роздумами про зміну пріорітетів та завдань після війни громадський діяч та меценат Андрій Мацола.

Повернутися до проекту
Відродження духовної спадщини