20 лютого в КПБА з лекцією "Роль ОБСЄ у мирному розв'язанні конфлікту в Донбасі" виступила Ірина Проценко

13:02 24.02.2020 Освітні проекти
1234

20 лютого 2020р. в Київській православній богословській академії в рамках проекту "Публічний лекторій" лекцію на тему: "Роль ОБСЄ у мирному розв'язанні конфлікту в Донбасі" прочитала кандидат юридичних наук, науковий співробітник Інституту держави і права ім. В.М.Корецького Національної академії наук України Ірина Миколаївна Проценко.


В ході лекції Ірина Миколаївна Проценко представила презентацію, у рамках якої розкрила тему лекції та розповіла студентам яку роль відіграє ОБСЄ у мирному розв'язанні конфлікту в Донбасі.



Слідкуйте за анонсами на нашому сайті, щоб дізнатись про наступні публічні лекції.

Фото прес-служби КПБА.

Проект відкритої освітньої програми «Публічний лекторій» є спільною ініціативою КПБА та створеного Андрієм Мацолою Громадського дослідницького інституту «Відповідальне суспільство», що має два основні завдання – з одного боку, залучення до прочитання лекцій студентам КПБА провідних науковців або визнаних експертів зі світських навчальних закладів та інституцій; з другого боку – «Публічний лекторій» надає безкоштовну можливість кожній людині прослухати публічну лекцію, а також ознайомитись з діяльністю Київської православної богословської академії.

Повернутися до проекту
Освітні проекти