31 січня в КПБА виступив Костянтин Савчук

20:02 01.02.2019 Освітні проекти
1777

31 січня в Київській православній богословській академії(КПБА) відбулась перша в 2019 році відкрита лекція в рамках проекту "Публічний лекторій".

Лекцію на тему "Міжнародні правові аспекти визначення характеру агресії Російської федерації в Донбасі" прочитав кандидат юридичних наук, старший науковий співробітник Інституту держави і права ім. В.М.Корецького Національної академії наук України Костянтин Олександрович Савчук.


На початку лекції доповідача представив перший проректор КПБА протоієрей Олександр Трофимлюк.

В ході лекції Костянтин Олександрович розповів, які правові чинники визначають характер агресії Росії у Донбасі та розповів про шляхи виходу з цього конфлікту.



Участь у лекції взяли викладачі, аспіранти і студенти КПБА, а також запрошені гості.


Наприкінці заходу перший проректор протоієрей Олександр Трофимлюк подякував Костянтину Савчуку за цікаву лекцію та вручив подяку КПБА.


Проект відкритої освітньої програми «Публічний лекторій» є спільною ініціативою КПБА та створеного Андрієм Мацолою Громадського дослідницького інституту «Відповідальне суспільство», що має два основні завдання – з одного боку, залучення до прочитання лекцій студентам КПБА провідних науковців або визнаних експертів зі світських навчальних закладів та інституцій; з другого боку – «Публічний лекторій» надає безкоштовну можливість кожній людині прослухати публічну лекцію, а також ознайомитись з діяльністю Київської православної богословської академії.

Повернутися до проекту
Освітні проекти