Журналіст Ірина Костенко прочитала лекцію у Київській православній богословській академії

14:11 23.11.2018 Освітні проекти
2429

В рамках проекту "Публічний лекторій" 22 листопада у Київській православній богословській академії журналіст "Радіо Свобода" Ірина Костенко прочитала відкриту лекцію.

Тема лекції: Способи маніпуляції інформацією в національних музейних закладах України.

Участь у заході взяли секретар кафедри церковно-практичних дисциплін КПБА Протоієрей Петро Бойко, викладачі, аспіранти і студенти КПБА та запрошені гості.

Після виступу, лектор відповів на питання від слухачів, Протоієрей Петро Бойко вручив подяку, а захід завершили гучними оплесками для Ірини Костенко.

Слідкуйте за анонсами на нашому сайті, щоб дізнатись про наступні публічні лекції.

Проект відкритої освітньої програми «Публічний лекторій» є спільною ініціативою КПБА та створеного Андрієм Мацолою Громадського дослідницького інституту «Відповідальне суспільство», що має два основні завдання – з одного боку, залучення до прочитання лекцій студентам КПБА провідних науковців або визнаних експертів зі світських навчальних закладів та інституцій; з другого боку – «Публічний лекторій» надає безкоштовну можливість кожній людині прослухати публічну лекцію, а також ознайомитись з діяльністю Київської православної богословської академії.
Повернутися до проекту
Освітні проекти