Олександр Сугоняко про проблеми сучасної економіки та важливість моральних принципів

19:01 26.01.2018 Освітні проекти
1179

Публічний лекторій у Київській православній богословській академії цього року розпочала лекція з економіки. 25 січня з доповіддю «Стан і проблеми сучасної економіки та важливість моральних принципів у бізнесі» виступив заслужений економіст України, президент Асоціації українських банків, політик і громадський діяч Олександр Сугоняко.

Участь у лекції взяли перший проректор протоієрей Олександр Трофимлюк, декан богословського факультету Олександр Мирончук, викладачі, аспіранти і студенти КПБА, а також запрошені гості.

Лекція Олександра Сугоняка викликала велику цікавість і розуміння слухачів. Вони ставили доповідачу важливі питання, на які отримували вичерпні відповіді. Отримана цього вечора інформація, без сумніву, багатьох заставить переосмислити свою поведінку не лише як споживача, а й як громадянина. Також вона спонукатиме до більш критичного сприйняття інформації та пошуку оптимальної моделі розвитку нашої країни.

«Публічний лекторій» є спільним проектом Київської православної богословської академії та Громадського дослідницького інституту «Відповідальне суспільство». Програма відкритих публічних лекцій опирається на традиції святителя Петра Могили та його послідовників, які піднімали освітній і духовний рівень держави. До таких лекцій залучаються провідні науковці та фахівці з різних дисциплін.

Слідкуйте за анонсами на нашому сайті, щоб дізнатись про наступні публічні лекції.



Повернутися до проекту
Освітні проекти