В рамках проекту "Публічний лекторій" виступала професор Лідія Смола

14:11 09.11.2018 Освітні проекти
2135

У четвер 8 листопада 2018 р. в рамках проекту "Публічний лекторій" в залі засідань вченої ради Київської православної богословської академії відбулася відкрита лекція на тему: «Риторичне мистецтво – про силу слова». Цього разу виступила професор Лідія Смола, яка відома як фахівець у сфері інформаційно-психологічних впливів, методики пропагандистських та контрпропагандистських кампаній, політичних процесів, іміджмейкінгу та брендингу.

Участь у лекції взяли перший проректор протоієрей Олександр Трофимлюк, викладачі, аспіранти і студенти КПБА, а також запрошені гості.

Слухачі отримали важливі поради від фахівця, які без сумніву стануть у пригоді, особиста харизма та енергія лектора справили на слухачів велике враження, а формат виступу зробив лекцію дуже ефективною.

Традиційно на завершення лектор відповів на питання слухачів, протоієрей Олександр Трофимлюк вручив лектору подяку за участь у проекті "Публічний лекторій" і наостанок, аудиторія також подякувала за виступ довгими, гучними та щирими оплесками.



Слідкуйте за анонсами на нашому сайті, щоб дізнатись про наступні публічні лекції.

Проект відкритої освітньої програми «Публічний лекторій» є спільною ініціативою КПБА та створеного Андрієм Мацолою Громадського дослідницького інституту «Відповідальне суспільство», що має два основні завдання – з одного боку, залучення до прочитання лекцій студентам КПБА провідних науковців або визнаних експертів зі світських навчальних закладів та інституцій; з другого боку – «Публічний лекторій» надає безкоштовну можливість кожній людині прослухати публічну лекцію, а також ознайомитись з діяльністю Київської православної богословської академії.
Повернутися до проекту
Освітні проекти