Олександр​ Гудима​ прочитав лекцію у Київській православній богословській академії

14:11 16.11.2018 Освітні проекти
2424

В рамках проекту «Публічний лекторій», 15 листопада у Київській православній богословській академії вдруге відкриту лекцію прочитав Гудима Олександр. Тема лекції: «Очікування томоса українським православ'ям і його подальший розвиток».

Олександр Васильович - народний депутат України І скликання, голова Всеукраїнської громадської організації «Українське Православне Братство Святого Апостола Андрія Первозваного».

Участь у заході взяли декан богословського факультету Олександр Мирончук, викладачі, аспіранти і студенти КПБА.

Не порушуючи традиції Публічного лекторію, на завершення лектор відповів на питання від аудиторії та декан Олександр Мирончук урочисто, під оплески слухачів, вручив подяку за виступ.



Слідкуйте за анонсами на нашому сайті, щоб дізнатись про наступні публічні лекції.

Проект відкритої освітньої програми «Публічний лекторій» є спільною ініціативою КПБА та створеного Андрієм Мацолою Громадського дослідницького інституту «Відповідальне суспільство», що має два основні завдання – з одного боку, залучення до прочитання лекцій студентам КПБА провідних науковців або визнаних експертів зі світських навчальних закладів та інституцій; з другого боку – «Публічний лекторій» надає безкоштовну можливість кожній людині прослухати публічну лекцію, а також ознайомитись з діяльністю Київської православної богословської академії.
Повернутися до проекту
Освітні проекти