Павло Гаврилюк прочитав лекцію в Київській православній богословській академії

13:05 31.05.2018 Освітні проекти
1088

31 травня в рамках проекту «Публічний лекторій» з лекцією «Соборність і народність без авторитаризму: про досвід Критського Собору і про створення міжнародної православнї богословської спільноти» виступив Павло Гаврилюк. Павло Леонідович професор університету св. Фоми Аквінського (Сент Пол, Мінесота, США), президент і засновник Міжнародного православного богословського товариства, консультант Вселенського Патріархату з міжнародних питань, автор кількох монографій, зокрема «Георгій Флоровський та релігійно-філософський ренесанс», а також учасник Критського Собору в складі Прес-служби Вселенського Патріархату.

На лекції були присутні та взяли участь у дискусії перший проректор протоієрей Олександр Трофимлюк, викладачі, аспіранти і студенти КПБА, а також запрошені гості.


Цикл публічних та безкоштовних викладів з гуманітарних наук «Публічний лекторій» є спільним проектом Громадського дослідницького інституту «Відповідальне суспільство» та Київської православної богословської академії.


Якщо Ви бажаєте дізнатись більше про освітні проекти Андрія Мацоли, стати їх учасником або допомогти в їх реалізації як волонтер, будь ласка, авторизуйтесь на сайті через соціальну мережу Facebook

Повернутися до проекту
Освітні проекти