26 квітня з лекцією "Роль держави в набутті ПЦ в Україні автокефального статусу" виступив Ростислав Павленко

20:04 24.04.2018 Освітні проекти
1907

26 квітня 2018 року в рамках проекту «Публічний лекторій» в Київській православній богословській академії з лекцією «Роль держави в набутті Православною Церквою в Україні автокефального статусу» виступив Ростислав Павленко - радник Президента України, заступник Глави Адміністрації Президента України, український політик, політолог, політтехнолог, викладач.

Участь у лекції взяли перший проректор протоієрей Олександр Трофимлюк, викладачі, аспіранти і студенти КПБА, а також запрошені гості.

Доповідача представив перший проректор КПБА протоієрей Олександр Трофимлюк, який зазначив, що Ростислав Миколайович займається питаннями визнання УПЦ Київського Патріархату як автокефальної Православної Церкви з боку Вселенського Константинопольського Патріархату та інших помісних Православних Церков ще з 2014 року.

Лекція була цікавою, адже її тема є дуже актуальною для українського православ'я на сьогодні. Слухачі ставили запитання Ростиславу Павленко і отримували на них вичерпні відповіді.

Наприкінці лекції отець Олександр висловив подяку доповідачу Р.Павленко та попросив передати слова вдячності Президенту України Петру Олексійовичу Порошенку, зокрема, від Київської православної богословської академії та Української Православної Церкви Київського Патріархату загалом за рішучість у справі утвердження помісної Української Православної Церкви.

Слідкуйте за анонсами на нашому сайті, щоб дізнатись про наступні публічні лекції.

Повернутися до проекту
Освітні проекти