У КПБА з лекцією «Суперкнига» як інструмент для передачі вічних цінностей дітям» виступив Стівен Вебер

14:04 13.04.2019 Освітні проекти
870

1 квітня 2019р. Київській православній богословській академії(КПБА) відбувся черговий захід в рамках проекту «Публічний лекторій» - спільної ініціативи КПБА та Громадського дослідницького інституту «Відповідальне суспільство».

Цього разу з лекцією «Суперкнига» як інструмент для передачі вічних цінностей дітям» виступили - президент Асоціації «Еммануїл» Стівен Вебер та доктор теології, капелан Асоціації «Еммануїл» Валерій Тимощук.

На початку лекції доповідачів представив ректор Київської православної богословської академії протоієрей Олександр Трофимлюк.

Стівен Вебер та Валерій Тимощук розповіли про можливість використання «Суперкниги» у заняттях недільних шкіл Православної Церкви України, про інструменти зацікавлення сучасних діток до навчання в умовах частого використання гаджетів.

Наприкінці лекції ректор Київської православної богословської академії протоієрей Олександр Трофимлюк подякував лекторам за цікаву лекцію та вручмв подяку.


Слідкуйте за анонсами на нашому сайті, щоб дізнатись про наступні публічні лекції.

Проект відкритої освітньої програми «Публічний лекторій» є спільною ініціативою КПБА та створеного Андрієм Мацолою Громадського дослідницького інституту «Відповідальне суспільство», що має два основні завдання – з одного боку, залучення до прочитання лекцій студентам КПБА провідних науковців або визнаних експертів зі світських навчальних закладів та інституцій; з другого боку – «Публічний лекторій» надає безкоштовну можливість кожній людині прослухати публічну лекцію, а також ознайомитись з діяльністю Київської православної богословської академії.

Повернутися до проекту
Освітні проекти