В КПБА пройшла лекція на тему "Юридичні аспекти створення та діяльності релігійних організацій"

11:11 22.11.2019 Освітні проекти
774

В Київській православній богословській академії пройшла лекція на тему «Юридичні аспекти створення та діяльності релігійних організацій».

Лекцію прочитив юрист - Юрій Гойда, в рамках проекту «Публічний лекторій» 21 листопада 2019р.


На початку лекції доповідача представив ректор Київської православної богословської академії протоієрей Олександр Трофимлюк.



Під час свого виступу Юрій Гойда представив презентацію, в рамках якої розкрив юридичні аспекти створення та діяльності релігійних організацій, розповів про основні етапи реєстрації релігійної організації.

Також лектор у ході лекції розповів про статут релігійної організації, які відомості він повинен містити та багато іншої корисної інформації. Під кінець заходу всі бажаючі мали можливість поспілкуватись з лектором та задати питання.

Слідкуйте за анонсами на нашому сайті, щоб дізнатись про наступні публічні лекції.


Проект відкритої освітньої програми «Публічний лекторій» є спільною ініціативою КПБА та створеного Андрієм Мацолою Громадського дослідницького інституту «Відповідальне суспільство», що має два основні завдання – з одного боку, залучення до прочитання лекцій студентам КПБА провідних науковців або визнаних експертів зі світських навчальних закладів та інституцій; з другого боку – «Публічний лекторій» надає безкоштовну можливість кожній людині прослухати публічну лекцію, а також ознайомитись з діяльністю Київської православної богословської академії.



Повернутися до проекту
Освітні проекти