17 жовтня в КПБА з лекцією "Протидія деструктивним інформаційним впливам" виступив Олег Покальчук

11:10 20.10.2019 Освітні проекти
2658

7 жовтня в актовій залі Київської православної богословської академії (КПБА) відбулась чергова лекція в рамках проекту "Публічний лекторій" - спільної ініціативи КПБА та Громадського дослідницького інституту «Відповідальне суспільство».

Лекцію "Протидія деструктивним інформаційним впливам" прочитав Олег Покальчук - соціальний та військовий психолог, радник Національного інституту стратегічних досліджень.

В ході своєї лекції доповідач розповів слухачам щодо впливу пропаганди на маси, до чого пропаганди призводять та як можна протистояти різним видам пропаганди.

Проект відкритої освітньої програми «Публічний лекторій» є спільною ініціативою КПБА та створеного Андрієм Мацолою Громадського дослідницького інституту «Відповідальне суспільство», що має два основні завдання – з одного боку, залучення до прочитання лекцій студентам КПБА провідних науковців або визнаних експертів зі світських навчальних закладів та інституцій; з другого боку – «Публічний лекторій» надає безкоштовну можливість кожній людині прослухати публічну лекцію, а також ознайомитись з діяльністю Київської православної богословської академії.

Повернутися до проекту
Освітні проекти