Андрій Мацола став віце-президентом Української Асоціації Футболу

20:05 17.05.2019 Вірні збірній
1041

17 травня у Запоріжжі відбувся 22 конгрес Федерації футболу України (ФФУ), на якому було прийнято одноголосне рішення про перейменування ФФУ в Українську асоціацію футболу (УАФ). А Андрій Мацола, який раніше був віце-президентом Федерації Футболу України тепер став віце-президентом Української Асоціації Футболу. Про це сьогодні заявив Андрій Миколайович у своєму дописі на facebook.

"Відсьогодні я вже не віце-президент Федерації Футболу України. Натомість, я - віце-президент Української Асоціації Футболу. В Запоріжжі відбувся 22-й Конгрес ФФУ, на якому щойно було прийнято одноголосне рішення - ФФУ стає УАФ. Попереду ребрендинг, нові перспективи, новий виток розвитку. Втім, місія і призначення організації, створеної ще в 1991 році, лишаються незмінними: популяризація футболу в Україні, його всебічний розвиток, а також гідне представництво України в міжнародному футбольному співтоваристві.

До слова, мені нова назва звучить милозвучніше, особливо в англійській транслітерації. Порівняйте FFU і UAF", - зазначив віце-президент УАФ.


Повернутися до проекту
Фан-рух «Вірні збірній»