"Цього року буде історичний рекорд за умови вдалого виступу збірної України на Євро 2020", - Андрій Мацола

14:03 04.03.2020 Вірні збірній
824

"Цей рік буде насичений для нашої збірної. Гравцям – багато ігор, а нам – багато задоволення від великого футболу", - пише на своїй сторінці у facebook віце-президент Української Асоціації Футболу Андрій Мацола.

"Сьогодні головна тема обговорень для вболівальників – жеребкування "Ліги націй". Наша збірна отримала суперників – Німеччина, Швейцарія, Іспанія, і ми починаємо планувати футбольний рік.

Наша збірна гарантовано проведе до фінальної частини Євро 2020 п’ять контрольних матчів. Восени збірна України зіграє 4 матчі в розіграші «Ліги націй», плюс на осінь є два «вікна» для проведення товариських ігор. Не маю сумнівів, Андрій Шевченко скористається можливістю в ці вакантні дати перевірити гравців і зіграти контрольні матчі. Тобто вже маємо 9 гарантованих ігор збірної, плюс дві потенційні. І звичайно фінальна частина Євро 2020. На нас чекають три гри в групі, але всі ми віримо в нашу збірну і мріємо про те, що трьома матчами ми не обійдемося .

Загальна картина сьогодні така: у 2020 році в нашої збірної буде 12 ігор, які вже додано в календарі та плани, плюс два контрольні матчі восени. Тобто 14 ігор. А це означає, що цього року буде, як мінімум, повторення рекорду Національної збірної команди України – 14 років тому, в 2006 році, збірна України за календарний рік також зіграла 14 ігор.

Отже, цього року буде історичний рекорд за умови вдалого виступу збірної України на Євро 2020. І це – ствердження! Впевнений, кожен з вас зі мною погодиться.

Цікавого, насиченого та рекордного футбольного року всім нам!", - зазначив Андрій Мацола.

Повернутися до проекту
Фан-рух «Вірні збірній»