Андрій Мацола привітав Андрія Шевченко з нагородою найкращий тренер чоловічих команд

12:12 03.12.2019 Вірні збірній
934

У Києві пройшла церемонія "Футбольні зірки України".

В рамках церемонії назвали ім'я найкращого тренера чоловічих команд, нагорода була вручена наставнику збірної України - Андрію Шевченку.

"Andriy Shevchenko - найкращий тренер чоловічих команд за результатами голосування професійних футболістів, футболісток та тренерів. Сьогодні він став лауреатом премії «Футбольні зірки України-2019». Впевнений, що якби до голосування залучили й вболівальників, результат був би таким самим. Адже його перемога більш, ніж справедлива, - очолювана ним збірна феноменально показала себе у відборі на ЄВРО 2020, не зазнавши жодної поразки. Саме він вивів нашу команду на Чемпіонат Європи та в ТОП10 кращих збірних континенту!

Вітаю Андрія від імені всіх фанів #вірні_збірній! Дякуємо за фантастичний футбольний рік. До речі, це перша нагорода Андрія Шевченка як тренера.

Наступного року на нас чекає запекла боротьба, але з таким тренером і з такою збірною перемога цілком реальна.

Радий, що Перша приватна броварня вже три роки є преміум-спонсором Національної команди України з футболу. За цей час нам вдалося створити потужний фан-клуб української команди, який зростав разом з нашою збірною. Впевнений, що фани #вірні_збірній будуть надійним дванадцятим гравцем української команди на Євро 2020. І символічно, що наш багаторічний партнер - компанія HEINEKEN є офіційним пивним партнером Чемпіонату Європи 2020. Футбол справді єднає всіх. І людей, і бренди" - зробив пост на своїй сторінці у facebook віце-президент Української Асоціації Футболу Андрій Мацола.

Повернутися до проекту
Фан-рух «Вірні збірній»