Фан-рух «Вірні збірній»​ об’єднує майже 30 000 вболівальників збірної

20:06 14.06.2021 Вірні збірній
516

Віце-президент Української Асоціації Футболу Андрій Мацола повідомляє, що вболівальників фан-руху «Вірні Збірній» уже майже 30 тисяч. Про А.Мацола пише на своїй сторінці у facebook.
«Нарешті ми дочекалися – сьогодні Україна зіграє свій перший матч на Євро 2020. Це результат колосальної, титанічної роботи команди, її тренерів та вболівальників. Тут щиро можна сказати, що цього разу путівку на Євро вибороли разом футболісти та фани – 8 безпрограшних відбіркових матчів і повні українські трибуни, де б не грала наша збірна. Нереальна підтримка наших всі 90 хвилин гри і як винагорода для всієї України – 4 перемоги збірної “в суху” та достроковий вихід на чемпіонат Європи 2020 після домашнього матчу з Португалією в одній з найскладніших відбіркових груп.

І хоча формально шлях на Євро це лише матчі 2019 року, я вважаю, що підготовка почалася задовго до цього. З призначення Андрія Шевченка тренером, з омолодження команди під його керівництвом, зі створення першого офіційного фан-клубу збірної за всю історію її існування – #вірні_збірній. Пам’ятаю, що тоді в 2017 році більшість не вірила, що це можливо. Нам відкрито заявляли, що в українському футболі є «ультрас» і «кузьма» – третього не дано. І все таки за 4 роки активної підтримки збірної ми довели – все можливо! Сьогодні фан-рух “Вірні збірній” об’єднує майже 30 000 вболівальників збірної, кілька сотень з них, незважаючи на діючі обмеження та складнощі подорожей Європою, будуть вболівати за збірну на трибунах стадіонів Євро 2020.

Бажаю перемоги нашій збірній! Нехай сьогодні вона знає, що Україна в серці кожного з нас, і де б ми не були, ми залишаємося вірними їй», - повідомив Андрій Мацола.

#вірні_збірній

Повернутися до проекту
Фан-рух «Вірні збірній»