“Вірні збірній” підтримали нашу збірну у другому матчі проти Чехії

13:10 18.10.2018 Вірні збірній
775

Вболівальники руху “Вірні збірній” підтримали Національну збірну України у другому матчі проти Чехії у Харкові. Про це на своїй сторінці у facebook написав Андрій Мацола - власник Першої приватної броварні, яка є преміум-спонсором Національної збірної команди України з футболу.

“Вірні збірній” знову в Харкові! Трохи більше, ніж за годину, важливий для нашої команди матч. Переможемо - закріпимося на першому місці в своїй групі. Команда готова й заряджена на результат. Вболівальники теж. Майже 4 000 фанів вже біля стін стадіону, 2 000 з них пройшлися традиційним фан-маршем вулицями Харкова. Атмосфера фантастична. Впевнений, енергетика на «Металісті» буде не менш неймовірна, ніж минулого року, коли наша збірна перемогла Туреччину. А з нашою підтримкою Україна знову обов’язково переможе. Вболіваємо разом!", - зазначив відомий пивовар.

Нагадаймо, що місяць тому команда вболівальників фан-руху "Вірні збірній" підтримали нашу збірну у першому матчі Чехія-Україна нового міжнародного турніру Ліга Націй, який відбувся у маленькому чеському місті Угерське Градіште.

Повернутися до проекту
Фан-рух «Вірні збірній»