11 жовтня у КПБА з лекцією виступив Іван Омелян

13:10 11.10.2018 Освітні проекти
1700

11 жовтня 2018р.в Київській православній богословській академії відбувся черговий публічний виклад в рамках проекту «Публічний лекторій». Цього разу лекцію на тему «Структура публічного виступу» прочитав Іван Омелян - тренер з розвитку особистих навичок, керівник Центру підтримки молодіжних ініціатив «Євромолодь» та представник European Institute for Democracy (EID) в Україні.

Доповідача представив перший проректор протоієрей Олександр Трофимлюк.

В ході лекції Іван Омелян розповів, як готуватись до виспупів, як втримати увагу аудиторії, як не боятися та не соромитися виступати перед великою публікою. Тема лекції виявилась надзвичайно цікавою для слухачів та викликала ряд запитань, на які лектор залюбки відповів.

Наприкінці заходу перший проректор протоієрей Олександр Трофимлюк подякував Івану Омеляну за цікаву та актуальну лекцію та вручив подяку КПБА.

Нагадайом, що 4 жовтня відбулося урочисте відкриття чергового етапу проекту "Публічний лекторій" 2018-2019 рр.

Цикл публічних та безкоштовних викладів з гуманітарних наук «Публічний лекторій» є спільним проектом Громадського дослідницького інституту «Відповідальне суспільство» та Київської православної богословської академії.




Слідкуйте за анонсами на нашому сайті, щоб дізнатись про наступні публічні лекції.

Повернутися до проекту
Освітні проекти