Відомий український співак Тарас Тополя прочитав лекцію у Київській православній богословській академії

19:10 26.10.2018 Освітні проекти
1861

25 жовтня у Київській православній богословській академії в рамках проекту "Публічний лекторій" з лекцію «Важливість іміджу Української Церкви та священнослужителів для популяризації в суспільстві» виступив український співак, фронтмен гурту «Антитіла», волонтер Тарас Тополя.

Доповідача представив перший проректор КПБА протоієрей Олександр Трофимлюк.

У своєму виступі лектор повідав слухачам про бачення сенсу життя, про те, що його надихає в написанні пісень, про свою волонтерську діяльність та місію для суспільства.


Серед слухачів цього Публічного лекторію були аспіранти і студенти КПБА, запрошені гості та навіть діти - вихованці музичної школи з Херсонської області.


На завершення Тарас Тополя заспівав пісню «Лови момент» під акомпанемент на фортепіано студента Київської православної богословської академії Тараса Дідика.


Традиційно протоієрей Олександр Трофимлюк вручив лектору подяку за участь у проекті "Публічний лекторій".


Раніше публічні лекції у Київській православній богословській академії прочитали Анастасія Браткова - директор та власниця PR assistant agency, тренер з розвитку особистих навичок Іван Омелян, помічник народного депутата України, засновник інформаційної платформи з підтримки медичної реформи "medreform.in.ua" Євген Кузик, відомий український журналіст, політтехнолог, радник Президента України Олег Медведєв, професор університету св. Фоми Аквінського (Сент Пол, Мінесота, США), президент і засновник Міжнародного православного богословського товариства Павло Гаврилюк та інші.


Слідкуйте за анонсами на нашому сайті, щоб дізнатись про наступні публічні лекції.

Повернутися до проекту
Освітні проекти